Dr. Mihaela HAȚIȘ, medic psihiatru pediatru la Spitalul de Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos, ne vorbește despre tulburările de alimentație la copii.

#MINUTULDESĂNĂTATE – TULBURĂRILE DE ALLIMENTAȚIE LA COPII

 

În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATEDr. Mihaela HAȚIȘmedic psihiatru pediatru la Spitalul de Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos, ne vorbește despre tulburările de alimentație la copii.
 
Acestea pot fi clasificate în funcție de vârsta copilului. Pe baza frecvenței comportamentului alimentar neobișnuit, medicul poate decide dacă este vorba despre o patologie psihiatrică.
 
Este extrem de important ca părinții să fie atenți la modificările comportamentului alimentar al copilului, în special în perioada adolescenței, când pot apărea tulburări grave precum anorexia și bulimia nervoasă.
Mai multe informații utile puteți afla urmărind clipul video cu Dr. Mihaela HAȚIȘmedic psihiatru pediatru la Spitalul de Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos.
 
NU UITAȚI! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE
 
https://www.youtube.com/c/ASSMBadministratiaspitalelor
 
#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutuldeSănătate
 
 

Cu prietenie, 

                                                                              Echipa ASSMB
 
#PMB#ASSMB#Sănătate#MinutulDeSănătate

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH