#MINUTULDESANATATE, ???? ????, ???????? ?????????? la Spitalul de Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos, vorbește despre ????? ???????????? ?̦? ?? ????????? ????????? în evaluarea și tratarea copilului.

În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATEAnca BULFpsiholog specialist la Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos”, vorbește despre rolul psihologului și al medicului psihiatru în evaluarea și tratarea copilului.
 
La Spitalul de Psihiatrie ”Dr. Constantin Gorgos” psihologii și medicii psihiatri se ocupă de evaluarea copilului, iar atunci când este necesar prescriu tratament medicamentos pentru patologia specifică vârstei (anxietate, depresii, tulburări de comportament, ticuri etc.). Printre serviciile oferite bucureștenilor se regăsesc și psihoterapia de familie, psihoterapia individuală și de grup, precum și consilierea familială.
Mai multe informații utile puteți afla urmărind clipul video cu Anca BULFpsiholog specialist la Spitalul de Psihiatrie ”Dr. Constantin Gorgos”.
 
 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH