#???????????̆??̆???? – ????????? ?????????? ?? ????????

În episodul de astăzi al seriei #???????????̆??̆????, ??. ?????? ??̆?̦??̦, ????? ????????? ????????? la ???????? ?? ?????????? ????? ??. ?????????? ??????, explică în detaliu cum decurge ????????? ?????????? ?? ????????.

În primul rând, aceștia vin la medic însoțiți de părinte sau de reprezentantul legal, în general atunci când sunt observate anumite schimbări la nivel comportamental sau emoțional. Ei pot fi direcționați către un consult de specialitate și de către medicul de familie sau neurologul pediatru, iar uneori chiar de către cadrele didactice, atunci când aceștia observă anumite dificultăți în activitatea școlară.

În opinia specialistului, este foarte important ca părinții să aibă o atitudine deschisă față de consultul psihiatric al copilului. În principiu, este vorba doar de o ședință față în față cu medicul specialist, absolut necesară pentru a afla toate detaliile despre starea copilului în vederea stabilirii unui plan terapeutic adecvat.

Mai multe informații utile puteți afla urmărind clipul video cu ??. ?????? ??̆?̦??̦, ????? ????????? ????????? la ???????? ?? ?????????? ????? ??. ?????????? ??????.

?? ?????̦?! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutuldeSănătate

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH