#𝗠𝗜𝗡𝗨𝗧𝗨𝗟𝗗𝗘𝗦𝗔̆𝗡𝗔̆𝗧𝗔𝗧𝗘 – 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐢𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫

În episodul de astăzi al seriei #𝗠𝗜𝗡𝗨𝗧𝗨𝗟𝗗𝗘𝗦𝗔̆𝗡𝗔̆𝗧𝗔𝗧𝗘, 𝗗𝗿. 𝗠𝗶𝗿𝗲𝗹𝗮 𝗛𝗔̆𝗧̦𝗜𝗦̦, 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰 𝗽𝘀𝗶𝗵𝗶𝗮𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗲𝗱𝗶𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰 la 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗣𝘀𝗶𝗵𝗶𝗮𝘁𝗿𝗶𝗲 𝗧𝗶𝘁𝗮𝗻 𝗗𝗿. 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗮𝗻𝘁𝗶𝗻 𝗚𝗼𝗿𝗴𝗼𝘀, explică în detaliu cum decurge 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐢𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫.

În primul rând, aceștia vin la medic însoțiți de părinte sau de reprezentantul legal, în general atunci când sunt observate anumite schimbări la nivel comportamental sau emoțional. Ei pot fi direcționați către un consult de specialitate și de către medicul de familie sau neurologul pediatru, iar uneori chiar de către cadrele didactice, atunci când aceștia observă anumite dificultăți în activitatea școlară.

În opinia specialistului, este foarte important ca părinții să aibă o atitudine deschisă față de consultul psihiatric al copilului. În principiu, este vorba doar de o ședință față în față cu medicul specialist, absolut necesară pentru a afla toate detaliile despre starea copilului în vederea stabilirii unui plan terapeutic adecvat.

Mai multe informații utile puteți afla urmărind clipul video cu 𝗗𝗿. 𝗠𝗶𝗿𝗲𝗹𝗮 𝗛𝗔̆𝗧̦𝗜𝗦̦, 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰 𝗽𝘀𝗶𝗵𝗶𝗮𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗲𝗱𝗶𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰 la 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗣𝘀𝗶𝗵𝗶𝗮𝘁𝗿𝗶𝗲 𝗧𝗶𝘁𝗮𝗻 𝗗𝗿. 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗮𝗻𝘁𝗶𝗻 𝗚𝗼𝗿𝗴𝗼𝘀.

𝗡𝗨 𝗨𝗜𝗧𝗔𝗧̦𝗜! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutuldeSănătate

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH